#ElBarriDesdeCasa #SantJordiDesdeCasa Ideas y consejos

? Com gaudir de Sant Jordi des de casa??

Written by JoanaCaminal

S’acosta Sant Jordi, un dels dies més especials de l’any. Aquest any l’haurem de celebrar des de casa, però volem que segueixi essent especial per a tots i totes vosaltres. Sant Jordi és barri, tradició i cultura. És una bona manera de donar suport als escriptora i artistes de la terra, així com donar valor a tot allò que aporta identitat al nostre dia a dia local.

Avui us compartim 5 maneres de gaudir Sant Jordi des de casa:

#1 Uneix-te al grup Nextdoor de la teva ciutat o poble per gaudir d’aquest Sant Jordi amb els teus veïns i veïnes. Podeu compartir idees per fer treballs manuals, llibres a llegir i activitats per als més petits de la casa.

#2 Enviem una rosa a domicili? Una bona manera de donar suport als floristes i de pujar als ànims als que més estimem.

#3 On podem comprar llibres? Donem suport a la cultura celebrant Sant Jordi i comprant un llibre. On els podem comprar online?

#4 Necessites inspiració? Aquí us deixem algunes llistes dels llibres més esperats aquest 2020.

#5 Què podem fer amb els més petits/es de la casa? Aquests dies hem demostrat que ens ho podem passar d’allò més bé, també des de casa. Gaudim en família del dia de Sant Jordi. Si aneu curts d’idees aquí us deixem algunes suggerències.

I vosaltres? Com teniu pensat gaudir del dia de Sant Jordi? Compartiu les vostres idees i suggerències ?

Leave a Comment

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited